Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nye dødehavsprodukter på Midtøsten-torget

En ny kolleksjon med dødehavsprodukter er lagt ut for salg på Midtøsten-torget. Produktene fra Intensive SPA er ikke til salgs over disk i Israel, men eksporteres til land over hele verden.


Intensive SPA blir produsert i Arad, en israelsk by som ligger 25 kilometer vest for Dødehavet og 45 kilometer øst for Beersheba.


I den nye kolleksjonen inngår ansiktsmasker, kroppsmasker, dagkremer, body lotion, dusj gele, dødehavssalt, shampoer og ulike kremer og såper. Se hele utvalget.

Nye dødehavsprodukter på Midtøsten-torget
Publisert: Onsdag 12. mars 2008
Av Conrad Myrland

En ny kolleksjon med dødehavsprodukter er lagt ut for salg på Midtøsten-torget. Produktene fra Intensive SPA er ikke til salgs over disk i Israel, men eksporteres til land over hele verden.

Det nystartede firmaet Oljetreet, på Varhaug i Rogaland, importerer produktene og selger dem gjennom Norges største Israel-relaterte nettbutikk.

– Min motivasjon til å importere varer fra Israel er først og fremst interesse for Israel og kjærlighet til det jødiske folk. Jeg ønsker på denne måten å bidra til å vise det jødiske folk at de har venner med omsorg for dem her i Norge, sier Britt Lode i Oljetreet.

– I tillegg ønsker jeg å kunne tilby Israels venner og andre i Norge israelske produkter av høy kvalitet til fornuftige priser, legger hun til.

«Frøet» til firmaet Oljetreet ble sådd i 2007. Da utenriksministeren gikk ut og oppfordret til økt import fra Israel, bidro dette til en kraftig vekst av såkornet, forteller Lode.

Forretningsideen er at israelske dødehavsprodukter av høy kvalitet skal ha en fornuftig pris og være lett tilgjengelig i Norge.

– På grunn av direkte import og lave driftskostnader kan vi holde lave priser som kommer våre kunder til gode. Vi håper at salget blir godt og at vi kan importere store mengder israelske varer til Norge. Vårt ønske er at Oljetreet skal bære mye frukt og bli til glede for mange, avslutter Lode.


Oljetreet er både importør, grossist og forhandler av vanlige og profesjonelle størrelser av Intensive SPA. I tillegg til å rette seg mot privatkunder, tilbys produktene til butikker, bedrifter, hoteller, frisører, fotpleie-, hudpleie- og spa-sentre.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart