Nye dødehavsprodukter på Midtøsten-torget

En ny kolleksjon med dødehavsprodukter er lagt ut for salg på Midtøsten-torget. Produktene fra Intensive SPA er ikke til salgs over disk i Israel, men eksporteres til land over hele verden.


Intensive SPA blir produsert i Arad, en israelsk by som ligger 25 kilometer vest for Dødehavet og 45 kilometer øst for Beersheba.


I den nye kolleksjonen inngår ansiktsmasker, kroppsmasker, dagkremer, body lotion, dusj gele, dødehavssalt, shampoer og ulike kremer og såper. Se hele utvalget.

Nye dødehavsprodukter på Midtøsten-torget
Publisert: Onsdag 12. mars 2008
Av Conrad Myrland

En ny kolleksjon med dødehavsprodukter er lagt ut for salg på Midtøsten-torget. Produktene fra Intensive SPA er ikke til salgs over disk i Israel, men eksporteres til land over hele verden.

Det nystartede firmaet Oljetreet, på Varhaug i Rogaland, importerer produktene og selger dem gjennom Norges største Israel-relaterte nettbutikk.

– Min motivasjon til å importere varer fra Israel er først og fremst interesse for Israel og kjærlighet til det jødiske folk. Jeg ønsker på denne måten å bidra til å vise det jødiske folk at de har venner med omsorg for dem her i Norge, sier Britt Lode i Oljetreet.

– I tillegg ønsker jeg å kunne tilby Israels venner og andre i Norge israelske produkter av høy kvalitet til fornuftige priser, legger hun til.

«Frøet» til firmaet Oljetreet ble sådd i 2007. Da utenriksministeren gikk ut og oppfordret til økt import fra Israel, bidro dette til en kraftig vekst av såkornet, forteller Lode.

Forretningsideen er at israelske dødehavsprodukter av høy kvalitet skal ha en fornuftig pris og være lett tilgjengelig i Norge.

– På grunn av direkte import og lave driftskostnader kan vi holde lave priser som kommer våre kunder til gode. Vi håper at salget blir godt og at vi kan importere store mengder israelske varer til Norge. Vårt ønske er at Oljetreet skal bære mye frukt og bli til glede for mange, avslutter Lode.


Oljetreet er både importør, grossist og forhandler av vanlige og profesjonelle størrelser av Intensive SPA. I tillegg til å rette seg mot privatkunder, tilbys produktene til butikker, bedrifter, hoteller, frisører, fotpleie-, hudpleie- og spa-sentre.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelStrategisk angrep mot den religiøse høyresiden
Neste artikkelIsrael angrepet med minst 15 Kassam-raketter
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise