Olav Thon på gratulantlisten

Det har vekket oppsikt at Olav Thon står på gratulantlisten for Israel og MIFF i jubileumsboken Med Israel for fred.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

– Jeg oppdaget navnet hans da jeg holdt et foredrag i MIFF Kristiansand i forrige uke, sier Hallgrim Berg. Denne uken lanseres Bergs autoriserte biografi om den kjente milliardæren.

– Er Thons syn på Israel og Midtøsten tema i biografien?

– Utenrikspolitikk er ikke tema i det hele tatt, svarer Berg.


Omslaget til den autoriserte biografien om Olav Thon som kommer denne uken. Det nevnes ikke i boken at Thon har vært medlem av MIFF i en årrekke. (Foto: Kagge forlag)


Forfatter Hallgrim Berg. (Foto: Kagge forlag)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelForord til boken Med Israel for fred
Neste artikkelKan avkorte presidenttiden til Abbas
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise