Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krise i Arbeiderpartiet

Ifølge meningsmålingene ville Arbeiderpartiet bare få 12-13 mandater hvis det ble holdt valg nå. I dag har det 19 mandater.

Ifølge meningsmålingene ville Arbeiderpartiet bare få 12-13 mandater hvis det ble holdt valg nå. I dag har det 19 mandater.

For vel et år siden ble Ehud Barak valgt til å lede partiet. Men det har ikke ført til noen framgang for partiet. Folket ønsker ham ganske enkelt ikke som leder.

Folk husker feil som Barak har gjort tidligere (han har vært statsminister) og straffer ham for det. De reagerer også på noen av hans uttalelser, og kanskje fordi han blandet seg inn i primærvalgene i et annet parti (Kadima) og forsøkte å fjerne statsminister Olmert.

Meningsmålinger viser at folk synes Barak er grei nok som forsvarsminister. Men både Livni og Mofaz (fra Kadima-partiet) og ikke minst Benjamin Netanyahu (fra Likud) er mer populær som statsminister.

Problemet for Arbeiderpartiet er at de ikke har noen annen leder som klart gjør det bedre enn Barak. Derfor er det for tiden ingen som arbeider seriøst for å bytte ham ut. Krisen for partiet er nesten total.

Kilde: En artikkel av Attila Somfalvi på ynetnews.com (Yediot Aharonot) 23. august 2008.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart