Bildene av palestinske barn du ikke får se

Gå nedover på siden for å se bildene du IKKE får se.   Små barn med jukseblod ble brukt som skjold Søndag 11. januar 2009 tok palestina-aktivister i bruk barn som menneskelige skjold også mot politiet i Oslo. Aktivistene følger dermed eksemplet til Hamas på Gaza-stripen. Danmark: En liten gutt utkledd som selvmordsterrorist i pro-Hamas demonstrasjon Relaterte […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Her er bildene av palestinske barn du får se i norske meider.
Her er bildene av palestinske barn du får se i norske medier.

Gå nedover på siden for å se bildene du IKKE får se.

 

Små barn med jukseblod ble brukt som skjold
Søndag 11. januar 2009 tok palestina-aktivister i bruk barn som menneskelige skjold også mot politiet i Oslo. Aktivistene følger dermed eksemplet til Hamas på Gaza-stripen.

Danmark: En liten gutt utkledd som selvmordsterrorist i pro-Hamas demonstrasjon

Relaterte artikler og temasider:
MIFF og sivile palestinske ofre
Stans hat-indoktrineringen av palestinske barn
Palestinske barn opplæres i hat

Hvordan vil disse barna noen gang lære å leve i fred med Israel?

 

 

 

Forrige artikkelAngrep på Hamas-leder er betydningsfullt
Neste artikkelDet er Israels rett og plikt å stanse rakettangrepene fra Hamas
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.