Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Dødsstraff for palestinere som selger land til jøder

Palestinske myndigheter har nylig sendt ut en ny advarsel mot å selge leiligheter eller eiendommer til jøder. De som bryter forbudet vil bli tiltalt for "høyforræderi", en dom som betyr dødsstraff.
Forbudet mot å selge land til jøder er nå utvidet til også å gjelde utleie til jøder eller jødiske organisasjoner. PAs øverste religiøse dommer hevder jødene vil spre "moralsk, politisk og sikkerhetsmessig korrupsjon".

Onsdag 1. april kom sjeik Tayseer Rajab Tamimi, den øverste muslimske dommeren i de palestinske selvstyremyndighetene, med en påminnelse om fatwaen som forbyr salg av eiendom til jøder.

– I følge islamsk lov er den en «alvorlig synd» å selge hus eller land til jøder, sa Tamimi, ifølge Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Eiendomsmeglere eller andre mellommenn kan også bli straffet dersom de deltar i slike transaksjoner.

Sjeik Tamimi la også ned forbud mot å leie ut eiendom til jøder eller jødiske organisasjoner, for han hevdet jødene vil spre «moralsk, politisk og sikkerhetsmessig korrupsjon».

– Jerusalem er den religiøse, politiske og åndelige hovedstad til palestinerne. Jødene har igjen rettigheter i Jerusalem, sa Tamimi.

Flere titalls palestinere er myrdet de siste 30 årene, mistenkt for å ha solgt eiendom til jøder. Fatah-politikeren Hatem Abdel Kader, som er PA-statsminister Salaam Fayads rådgiver i Jerusalem-saker, forsvarer forbudet mot eiendomssalg til jøder. Han mener det er nødvendig for å beskytte den arabiske befolkningen i den demografiske kampen i Jerusalem-området.

Relaterte artikler:
Dødsstraff for å kjøpe eiendommer i Irak

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart