Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorristmor brukt i PAs FN-kampanje

Æres den som æres bør. I PAs tilfelle er det en mor til fire terrorister som til sammen soner 18 livstidsdommer i israelske fengsler.

Da PA offisielt innledet sin kampanje inn mot FN for å få anerkjent en palestinsk stat, benyttet de kvinnen Latifa Abu Hmeid til å fronte saken.

Hun er mor til sju barn som til sammen har titalls liv på samvittigheten. Fire av disse soner i dag sammenlagt 18 livstidsdommer i Israel, mens en femte er «martyr».

Fikk ærespris

Abu Hmeid ledet en prosesjon til FNs kontorer i Ramallah, der hun overleverte et brev adressert til organisasjonens leder Ban Ki-moon.

Mens hun var i fokus i de palestinske mediene valgte PAs minister med ansvar for fanger i israelske fengsler, Issa Karake, å gi henne en pris kalt «Plaketten for besluttsomhet og giverglede». Den var inngravert med navnene på hennes fire terrorsønner som i dag soner flere livstidsdommer.

Karake beskrev derfor hvorfor Abu Hmeid fortjente en slik pris, rapporterer Palestinian Media Watch(PMW):

– Det er henne som fødte krigerne og hun fortjener at vi bøyer oss for henne i ærbødighet og takknemlighet, hevdet ministeren.

18 livstidsdommer
De fire terrorfengslede sønnene hennes er:

Nasser Abu Hmeid – soner sju livstidsdommer og 50 år. Var kommandør i Al Aqsa-brigadene (Fatahs militære fløy) i Ramallah. Dømt for å ha drept sju israelere og forsøk på drap av tolv andre.
Nasr Abu Hmeid – soner fem livstidsdommer. Medlem av terrorgruppen Tanzim (Fatahs terrorfløy) og er dømt for å ha vært involvert i to terrorangrep og i våpensmugling.
Sharif Abu Hmeid – soner fire livstidsdommer. Var involvert i terrorangrep mot sivile og soldater. Var med en selvmordsbomber til sitt åsted i mars 2002.
Muhammed Abu Hmeid – soner to livstidsdommer og 30 år. Involvert i terrorangrep.

Den femte sønnen, «martyren», heterAbu Al-Mun’im Muhammed Yusuf Naji Abu Hmeid. Han var medlem av Hamas’ militære fløy Al-Qassam. Han planla samt utførte bakholdsangrepet og mordet på en israelsk etterretningsoffiser.

Det har ikke lyktes PMW å finne ut hvilke dommer Latifa Abu Hmeids to siste sønner soner for i dag.

Misbruk av RamadanMedieovervåkingsorganisasjonen har nylig også rapportert hvordan PA benyttet den hellige måneden Ramadan til å lovprise palestinske martyrer og terroristfanger i israelske fengsler.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart