Israelsk fly nødlandet torsdag kveld

Et passasjerfly fra det israelske selskapet El Al måtte nødlande på Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv like før midnatt torsdag.
Skjermdump fra flyets radar, via Ha'aretz.
Skjermdump fra flyets radar, via Ha'aretz.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

El Al-flyet er en Boeing 737, som hadde 182 passasjerer om bord. Flyet tok av fra Tel Aviv for å fly til Kiev i Ukraina tidligere i kveld. Etter avgangen eksploderte et av dekkene på flyet. Dermed ble turen mot Kiev avbrutt, og flyet måtte nødlande i Tel Aviv. Flyet sirkulerte over havet for å slippe ut drivstoff i forkant av nødlandingen.

Det var usikkert hvor dramatisk nødlandingen ville komme til å bli, fordi det ikke var avklart hvilket av hjulene som hadde eksplodert, ifølge Ha’aretz. Ben Gurion-flyplassen økte kriseberedskapsnivået, og flere titalls politibiler og ambulanser sto klare på stedet.

Kort tid før midnatt lokal tid landet flyet. Nødlandingen ble vellykket og bortsett fra at noen av passasjerene opplevde angstanfall, kom ingen til skade.

Jerusalem Post har publisert en video av nødlandingen, som du kan se her.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise