Israelsk fly nødlandet torsdag kveld

Et passasjerfly fra det israelske selskapet El Al måtte nødlande på Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv like før midnatt torsdag.

Skjermdump fra flyets radar, via Ha'aretz.
Skjermdump fra flyets radar, via Ha'aretz.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

El Al-flyet er en Boeing 737, som hadde 182 passasjerer om bord. Flyet tok av fra Tel Aviv for å fly til Kiev i Ukraina tidligere i kveld. Etter avgangen eksploderte et av dekkene på flyet. Dermed ble turen mot Kiev avbrutt, og flyet måtte nødlande i Tel Aviv. Flyet sirkulerte over havet for å slippe ut drivstoff i forkant av nødlandingen.

Det var usikkert hvor dramatisk nødlandingen ville komme til å bli, fordi det ikke var avklart hvilket av hjulene som hadde eksplodert, ifølge Ha’aretz. Ben Gurion-flyplassen økte kriseberedskapsnivået, og flere titalls politibiler og ambulanser sto klare på stedet.

Kort tid før midnatt lokal tid landet flyet. Nødlandingen ble vellykket og bortsett fra at noen av passasjerene opplevde angstanfall, kom ingen til skade.

Jerusalem Post har publisert en video av nødlandingen, som du kan se her.

Forrige artikkelStor glede over ny sykkel
Neste artikkelIsraelsk fotballag henter trener fra Norge
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/