ARAFAT: Ringte til Sharon for tre uker siden

  I går kunne Sharon bekrefte at han har vært i kontakt med palestinernes leder Yassir Arafat, om situasjonen. – Jeg er skuffet over at Arafat ikke har gått ut for å stanse volden, sier Sharon. Samtidig strammer nå IDF grepet, særlig på Vestbredden. Nye grøfter blir gravd for å hindre ukontrollert trafikk mellom de palestinsk-kontrollerte […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  I går kunne Sharon bekrefte at han har vært i kontakt med palestinernes leder Yassir Arafat, om situasjonen.
  – Jeg er skuffet over at Arafat ikke har gått ut for å stanse volden, sier Sharon. Samtidig strammer nå IDF grepet, særlig på Vestbredden. Nye grøfter blir gravd for å hindre ukontrollert trafikk mellom de palestinsk-kontrollerte byene og landsbyene.

  Forrige artikkelSHARON: Vil be for Pollard
  Neste artikkelAntisemittisme i verden
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -