RAMALLAH: Et angrep på PAs elite

  Ramallah er den palestinske byen som har tjent mest på fredsprosessen. Israel har de siste dager gjennomført en effektiv blokade av byen, og med dette rettet et mer direkte angrep mot den politiske og økonomiske elite i de palestinske myndighetene. Sharon sier blokaden er innført etter en militær vurdering, for å hindre terrorister fra Ramallah å utføre angrep i Jerusalem. USA kritiserer Israel for blokadene, og mener dette er en ineffektiv måte å bekjempe terroren på. Et arabisk medlem av Knesset, Issam Mahoul, sammenlignet i går det avstengte Ramallah med en "konsentrasjonsleir". - Stengningen vil skape grobunn for nye selvmordsangrep, mente han. Kilde: Jerusalem Post
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Ramallah er den palestinske byen som har tjent mest på fredsprosessen. Israel har de siste dager gjennomført en effektiv blokade av byen, og med dette rettet et mer direkte angrep mot den politiske og økonomiske elite i de palestinske myndighetene.
  Sharon sier blokaden er innført etter en militær vurdering, for å hindre terrorister fra Ramallah å utføre angrep i Jerusalem.
  USA kritiserer Israel for blokadene, og mener dette er en ineffektiv måte å bekjempe terroren på.
  Et arabisk medlem av Knesset, Issam Mahoul, sammenlignet i går det avstengte Ramallah med en “konsentrasjonsleir”. – Stengningen vil skape grobunn for nye selvmordsangrep, mente han.
  Kilde: Jerusalem Post

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFrigjøringshær for Jerusalem
  Neste artikkelFLUKTPLAN: Får plass hos Saddam for 20 millioner dollar
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise