RAMALLAH: Et angrep på PAs elite

  Ramallah er den palestinske byen som har tjent mest på fredsprosessen. Israel har de siste dager gjennomført en effektiv blokade av byen, og med dette rettet et mer direkte angrep mot den politiske og økonomiske elite i de palestinske myndighetene. Sharon sier blokaden er innført etter en militær vurdering, for å hindre terrorister fra Ramallah […]

  Ramallah er den palestinske byen som har tjent mest på fredsprosessen. Israel har de siste dager gjennomført en effektiv blokade av byen, og med dette rettet et mer direkte angrep mot den politiske og økonomiske elite i de palestinske myndighetene.
  Sharon sier blokaden er innført etter en militær vurdering, for å hindre terrorister fra Ramallah å utføre angrep i Jerusalem.
  USA kritiserer Israel for blokadene, og mener dette er en ineffektiv måte å bekjempe terroren på.
  Et arabisk medlem av Knesset, Issam Mahoul, sammenlignet i går det avstengte Ramallah med en “konsentrasjonsleir”. – Stengningen vil skape grobunn for nye selvmordsangrep, mente han.
  Kilde: Jerusalem Post

  Forrige artikkelFrigjøringshær for Jerusalem
  Neste artikkelFLUKTPLAN: Får plass hos Saddam for 20 millioner dollar
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.