UROLIG: 40 beskytninger, seks palestinere drept

  I skyggen av store massedemonstrasjoner på Vestbredden og i Gaza, har palestinerne i helgen gjenopptatt beskytningen av Gilo. Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer (bildet) sier Israel ikke vil tillate angrep på sine sivile, men at man vil skille mellom palestinske terrorister og uskyldige sivile i gjengjeldelsesaksjoner. Alle de palestinske fraksjonene bak Intifadaen har gått ut med at Intifadaen må fortsette inntil de får en palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad og til alle flyktninger kan få returnere til sine hjem. Arafat planlegger å besøke Damaskus i midten av april. For første gang har offisielle talsmenn i USAs regjering sagt at Intifadaen startet etter en taktisk beslutning av de palestinske myndigheter.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I skyggen av store massedemonstrasjoner på Vestbredden og i Gaza, har palestinerne i helgen gjenopptatt beskytningen av Gilo. Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer (bildet) sier Israel ikke vil tillate angrep på sine sivile, men at man vil skille mellom palestinske terrorister og uskyldige sivile i gjengjeldelsesaksjoner.
  Alle de palestinske fraksjonene bak Intifadaen har gått ut med at Intifadaen må fortsette inntil de får en palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad og til alle flyktninger kan få returnere til sine hjem. Arafat planlegger å besøke Damaskus i midten av april.
  For første gang har offisielle talsmenn i USAs regjering sagt at Intifadaen startet etter en taktisk beslutning av de palestinske myndigheter.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelJAGLAND: Ber om tilgivelse
  Neste artikkelPeres: Fred ved samarbeid
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise