To israelere drept

  To israelske soldater - den ene kvinnelig - ble drept i et terrorangrep som i går kveld rammet Binyamina jernbanestasjon. En tredje soldat ble alvorlig såret, og i tillegg ble åtte sivile rammet. To av de sivile fikk alvorlige skader. Bilen terroristen ankom med, skal ha blitt ført av en kvinne, og ble jaktet på med blant annet helikopter. En ambulansesjåfør som kom til stedet bare sekunder etter eksplosjonen hadde erfaring fra en rekke tidligere terrorangrep, og gjorde alt han kunne for å hjelpe.

  To israelske soldater – den ene kvinnelig – ble drept i et terrorangrep som i går kveld rammet Binyamina jernbanestasjon. En tredje soldat ble alvorlig såret, og i tillegg ble åtte sivile rammet. To av de sivile fikk alvorlige skader. Bilen terroristen ankom med, skal ha blitt ført av en kvinne, og ble jaktet på med blant annet helikopter. En ambulansesjåfør som kom til stedet bare sekunder etter eksplosjonen hadde erfaring fra en rekke tidligere terrorangrep, og gjorde alt han kunne for å hjelpe.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKort-nytt fra Israel
  Neste artikkelBen-Eliezer: -En umulig oppgave
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise