Drar til USA

  De seks første månedene etter at Intifadaen brøt ut i slutten av september i fjor, økte antallet palestinere som søker midlertidig oppholdstillatelse i USA med 60 prosent. De siste månedene har tallene steget ytterligere.

  De seks første månedene etter at Intifadaen brøt ut i slutten av september i fjor, økte antallet palestinere som søker midlertidig oppholdstillatelse i USA med 60 prosent. De siste månedene har tallene steget ytterligere.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelBeskjøt palestinske posisjoner
  Neste artikkelIsraeler drept i Jordan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise