Harde kamper i helgen

  I en av de mest urolige helger på lang tid, er 10 palestinere drept og 12 israelere skadet, i flere forskjellige kamphandlinger. Fire av palestinerne ble drept mens de holdt på å lage en bombe. For å markere ettårsdagen til Intifadaen, gikk tusener av palestinere ut i gatene under banneret “Død over USA og Israel”. […]

  I en av de mest urolige helger på lang tid, er 10 palestinere drept og 12 israelere skadet, i flere forskjellige kamphandlinger. Fire av palestinerne ble drept mens de holdt på å lage en bombe. For å markere ettårsdagen til Intifadaen, gikk tusener av palestinere ut i gatene under banneret “Død over USA og Israel”. Flere steder ble det erklært støtte til terroristen Osama bin Laden. På Vestbredden ble det lørdag morgen skutt med bombekastergranater mot en jødsik bosetning.
  – De omfattende terroristangrepene mot jødiske innbyggere i Judea, Samaria og på Gaza-stripen og mot sikkerhetsstyrkene de siste dagene, beviser at det aldri eksisterte noen våpenhvile, sier Benzi Lieberman som er leder for Samarias rådgivende forsamling. Den israelske hæren er nå svært tilbakeholden med å svare på en rekke palestinske angrep som har vært i løpet av de siste dagene. Den israelske regjeringen opplyste lørdag at det har vært 50 palestinske voldshandlinger siden Peres møtte Arafat tidligere i uken.

  Forrige artikkelArbeiderpartiet lammet
  Neste artikkelSharon har skylda
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.