Terrorberedskap i nord

  Politiet startet torsdag jakt på fire palestinere som ble smuglet inn i Israel fra Gaza av en sivil israeler. Det fryktes at palestinerne er på vei for å gjennomføre terroristangrep. En av palestinerne skal ha hatt forbindelse med Fatah tidligere. Fra myndighetenes side blir det understreket at de fire palestinerne bare kan på vei for […]

  Politiet startet torsdag jakt på fire palestinere som ble smuglet inn i Israel fra Gaza av en sivil israeler. Det fryktes at palestinerne er på vei for å gjennomføre terroristangrep. En av palestinerne skal ha hatt forbindelse med Fatah tidligere. Fra myndighetenes side blir det understreket at de fire palestinerne bare kan på vei for å prøve å få seg en jobb. En israeler ble arrestert i nærheten av Netivot tirsdag, mistenkt for smuglingen. Han skal ha innrømmet forholdet. Veisperringer ble satt opp på alle hovedveiene, i forsøk på å få tak i mennene.
  I nord-Israel er det fortsatt høynet terrorberedskap, etter advarsler om selvmordsbomber. Torsdag ble to grensepoliti skadet av en palestinsk selvmordsbomber i Baka al-Sharkiya. Kommandosoldatene jaktet på selvmordsbomberen, men han utløste bomben før han ble tatt. Den døde selvmordsbomberen hadde planlagt å gjennomføre et angrep i Sharon-distriktet.

  Forrige artikkelVold mellom muslimer
  Neste artikkelKritiserte Arafat sterkt
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.