I høyeste beredskap

  Nesten alle som bærer en blå uniform, er i morgentimene mandag ute på patrulje i gatene over hele Israel. Politistyrkene er i høyeste beredskap etter helgens terroraksjoner, og tjenestemenn som vanligvis sitter på kontor er utkommandert i gatene. - Siden Arafat ikke har gjort noe for å motvirke terrorisme, vil Israel selv slå ned terroren, sa statsminister Ariel Sharon til USAs president George W. Bush søndag. Det er ventet at Sharon samler sine nærmeste regjeringskolleger etter hjemkomsten fra Washington mandag morgen. Der vil de bestemme hvilke militære aksjoner som blir svar på terroraksjonene som i løpet av 12 timer drepte 26 israelere og skadet mer enn 200. I går drepte en selvmordsbomber 15, da han detonerte bomben på en fullsatt buss i Haifa. Mellom terrorangrepet i Jerusalem og Haifa, ble professor Baruch Singer drept i trafikken nord på Gaza-stripen. Sharon fikk høre skarp amerikansk fordømmelse av terroraksjonene, og sterk støtte til Israel. Bush krever at Arafat umiddelbart arresterer bakmennene for helgens terroraksjoner, og at han tar konkrete og seriøse aksjoner rettet mot Islamsk hellig krig og Hamas. De palestinske myndighetene erklærte unntakstilstand søndag, og arresterte minst 30 mistenkte terrorister.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Nesten alle som bærer en blå uniform, er i morgentimene mandag ute på patrulje i gatene over hele Israel. Politistyrkene er i høyeste beredskap etter helgens terroraksjoner, og tjenestemenn som vanligvis sitter på kontor er utkommandert i gatene.
  – Siden Arafat ikke har gjort noe for å motvirke terrorisme, vil Israel selv slå ned terroren, sa statsminister Ariel Sharon til USAs president George W. Bush søndag. Det er ventet at Sharon samler sine nærmeste regjeringskolleger etter hjemkomsten fra Washington mandag morgen. Der vil de bestemme hvilke militære aksjoner som blir svar på terroraksjonene som i løpet av 12 timer drepte 26 israelere og skadet mer enn 200. I går drepte en selvmordsbomber 15, da han detonerte bomben på en fullsatt buss i Haifa. Mellom terrorangrepet i Jerusalem og Haifa, ble professor Baruch Singer drept i trafikken nord på Gaza-stripen.
  Sharon fikk høre skarp amerikansk fordømmelse av terroraksjonene, og sterk støtte til Israel. Bush krever at Arafat umiddelbart arresterer bakmennene for helgens terroraksjoner, og at han tar konkrete og seriøse aksjoner rettet mot Islamsk hellig krig og Hamas. De palestinske myndighetene erklærte unntakstilstand søndag, og arresterte minst 30 mistenkte terrorister.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLikhet for jøder og arabere?
  Neste artikkelArafat leder sitt folk mot katastrofe
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise