– PA bestilte lasten

  Kapteinen på "Karine A", lastebåten som torsdag kveld ble arrestert av israelske kommandosoldater i Rødehavet, sa mandag at palestinske myndigheter var direkte involvert i kjøpet og smuglingen av de 50 tonn med våpen båten hadde ombord. - Våpnene var en gave fra den islamske verden til det palestinske folk, fra Iran, Hizbollah, sa kapteinen til israelske og internasjonale media.

  Kapteinen på “Karine A”, lastebåten som torsdag kveld ble arrestert av israelske kommandosoldater i Rødehavet, sa mandag at palestinske myndigheter var direkte involvert i kjøpet og smuglingen av de 50 tonn med våpen båten hadde ombord.
  – Våpnene var en gave fra den islamske verden til det palestinske folk, fra Iran, Hizbollah, sa kapteinen til israelske og internasjonale media.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelArafats mann i Jerusalem
  Neste artikkelGir Israel bomberoboter
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise