Provoserer Iran

  Utenriksminister Shimon Peres var tirsdag i møte med Indias forsvarsminister George Fernandes, i et forsøk på å etablere samarbeid i terrorbekjempelse. Samtidig advarer Iran mot israelsk “aktivitet” i India. Møtet med forsvarsminister Fernandes ble arrangert under Peres’ tre dager lange besøk til India. – Vi avviser tilstedeværelsen av det sionistiske regimet i regionen, sa Irans […]

  Utenriksminister Shimon Peres var tirsdag i møte med Indias forsvarsminister George Fernandes, i et forsøk på å etablere samarbeid i terrorbekjempelse. Samtidig advarer Iran mot israelsk “aktivitet” i India. Møtet med forsvarsminister Fernandes ble arrangert under Peres’ tre dager lange besøk til India.
  – Vi avviser tilstedeværelsen av det sionistiske regimet i regionen, sa Irans viseutenriksminister Sadeq Kharrazi. Peres svarer slik på Irans reaksjon:
  – Hvis det er sant at Teheran er bekymret over mitt besøk, da er det en god ting. Inntil nå har Teheran vært involvert i terror, men de har gitt seg ut for å være uskyldige. Vi vet at Teheran støtter Hizbollahog andre terrororganisasjoner med penger og våen, og iranerne var også involvert i det kaprede våpenskipet.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelJødene fra Jemen
  Neste artikkel– Skal ikke blande seg
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise