Arresterte tre ministerdrapsmenn

  Kort tid etter arrestasjonene av de tre mistenkte som kan ha stått bak drapet på turistminister Ze’evi i oktober 2001, orienterte de palestinske myndighetene USA om situasjonen. (22.02) Andre nyheter 22. februar – Israelske kamphelikoptre fortsatte torsdag gjengjeldelsesangrepene på Gaza-stripen. Palestinske kilder melder om minst seks døde palestinske politimenn og 33 skadde. – Den israelske […]

  Kort tid etter arrestasjonene av de tre mistenkte som kan ha stått bak drapet på turistminister Ze’evi i oktober 2001, orienterte de palestinske myndighetene USA om situasjonen.
  (22.02)

  Andre nyheter 22. februar
  – Israelske kamphelikoptre fortsatte torsdag gjengjeldelsesangrepene på Gaza-stripen. Palestinske kilder melder om minst seks døde palestinske politimenn og 33 skadde.
  – Den israelske hæren kunngjorde i dag at den har trukket seg ut fra stillinger sentralt på Gazastripen.
  Framstående representanter for militæret og politiet drøftet hvordan de kan stanse volden i området, og ble enige om å forsøke å få slutt på den voldsomme opptrappingen av konflikten, melder israelsk radio fredag. Konflikten i de palestinske områdene har ført til at minst 48 mennesker har mistet livet siden mandag. Israels forsvarsminister, Benjamin Ben-Eliezer, som mottok en rapport fra møtet, sier at Israel vil gjøre et alvorlig forsøk på å bidra positivt til prosessen. (NTB)

  Forrige artikkelGrav i sommerferien!
  Neste artikkelSeksdagerskrigen i 1967
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.