Kritiserer Sharon sterkt

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statsminister Ariel Sharon får nå sterk motstand fra sine egne partikolleger for å gå for fort inn i implementering av Tenet-planen, uten å stå fast på det tidligere kravet om sju dagers “fullstendig ro”. Utdanningsminister Limor Livnat kritiserer Sharon for å gi etter for utvendig press.
  – Vår beslutning burde vært å søke en militær seier, sier med minister uten portefølje, Dan Naveh. Det er ikke viktig om det er sju dager ro eller 70 dager ro. Jeg tror en våpenhvile er viktig, men jeg tror ikke på Arafat, sier Naveh.

  Andre nyheter 12. mars
  – En israeler ble drept og en annen ble lettere skadet i et skyteangrep nær bosetningen Kiryat Sefer tirsdag morgen. De to israelerne stod vakt for veiarbeidere omlag to kilometer fra bosetningen, da palestinske terrorister åpnet ild på gruppen fra en bil.
  – For første gang siden IDFs tilbaketrekning fra Libanon i mai 2000, brøt det i går ut skuddvekslinger nær Ghajar på grensen til Libanon. Ingen israelske soldater ble skadet.
  – Det meldes om 9 palestinere drept i kamphandlinger mandag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkel100.000 vil knekke PA
  Neste artikkel100.000 vil knekke PA
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.