Drepte seks israelere

  Seks israelere ble drept og sju skadet tirsdag, da terrorister skjøt på passerende biler like ved grensen til Libanon. Ingen gruppe har hittil tatt på seg ansvaret for angrepet. Israelske sikkerhetskilder tror Hizbollah kan stå bak. En talsmann på statsministerens kontor sier angrepet var et forsøk på å utvide krigen i Midtøsten. - Vi vil ikke tillate noen form for eskalasjon ... På samme tid vil vi jakte terroristene og de som stod bak dette angrepet, og vi vil slå hardt ned på dem, sier talsmannen. (13.03) Andre nyheter 13. mars - Den italienske fotografen Raffaele Ciriello (42) ble drept av israelsk stridsvognild tirsdag, i følge vitner. - En israeler ble drept og fem sivile og fire soldater skadet da palestinske terrorister gjennomførte en rekke angrep tirsdag. - Sikkerhetsrådet sier for første gang ja til opprettelsen av en palestinsk stat, og oppfordrer partene til straks å få i stand en våpenhvile.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Seks israelere ble drept og sju skadet tirsdag, da terrorister skjøt på passerende biler like ved grensen til Libanon. Ingen gruppe har hittil tatt på seg ansvaret for angrepet. Israelske sikkerhetskilder tror Hizbollah kan stå bak. En talsmann på statsministerens kontor sier angrepet var et forsøk på å utvide krigen i Midtøsten.
  – Vi vil ikke tillate noen form for eskalasjon … På samme tid vil vi jakte terroristene og de som stod bak dette angrepet, og vi vil slå hardt ned på dem, sier talsmannen.
  (13.03)

  Andre nyheter 13. mars
  – Den italienske fotografen Raffaele Ciriello (42) ble drept av israelsk stridsvognild tirsdag, i følge vitner.
  – En israeler ble drept og fem sivile og fire soldater skadet da palestinske terrorister gjennomførte en rekke angrep tirsdag.
  – Sikkerhetsrådet sier for første gang ja til opprettelsen av en palestinsk stat, og oppfordrer partene til straks å få i stand en våpenhvile.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIDF inntok Ramallah
  Neste artikkelIsraelske aksjoner “hjelper ikke”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise