Kan bane vei for våpenhvilesamtaler

  Natt til tirsdag startet IDF tilbaketrekning fra Bethlehem og Beit Jala, som et signal på Israels vilje til å få i stand en våpenhvile. Dette skjer bare 12 timer etter at USAs visepresident Dick Cheney kom til Israel. I tre timer hadde han møte med statsminister Ariel Sharon, hvor USAs forestående angrep mot Irak og våpenhvile mellom palestinerne og Israel stod på dagsordenen. Sharon og Cheney vil holde en felles pressekonferanse tirsdag morgen. (19.03) Andre nyheter 19. mars - Et dødelige terrorangrep nord i Israel ble avverget da politistyrker arresterte to palestinere bevæpnet med automatgevær, håndgranater og eksplosiver - De palestinske myndigheters sikkerhetssjef på Vestbredden, Jibril Rajoub priser Al Aksas Martyrbrigade, som står bak en rekke terrorangrep mot Israel under siste intifada.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Natt til tirsdag startet IDF tilbaketrekning fra Bethlehem og Beit Jala, som et signal på Israels vilje til å få i stand en våpenhvile. Dette skjer bare 12 timer etter at USAs visepresident Dick Cheney kom til Israel. I tre timer hadde han møte med statsminister Ariel Sharon, hvor USAs forestående angrep mot Irak og våpenhvile mellom palestinerne og Israel stod på dagsordenen. Sharon og Cheney vil holde en felles pressekonferanse tirsdag morgen.
  (19.03)

  Andre nyheter 19. mars
  – Et dødelige terrorangrep nord i Israel ble avverget da politistyrker arresterte to palestinere bevæpnet med automatgevær, håndgranater og eksplosiver
  – De palestinske myndigheters sikkerhetssjef på Vestbredden, Jibril Rajoub priser Al Aksas Martyrbrigade, som står bak en rekke terrorangrep mot Israel under siste intifada.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKan bane vei for våpenhvilesamtaler
  Neste artikkelSaudi-Arabias “fredsplan”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise