Palestinere skjøt med to Kassam-raketter

  Tidlig mandag kveld skjøt palestinske styrker to Kassam-raketter mot sørlige deler av Ashkelon, like nord for Gaza-stripen. Terrorister åpnet også ild mot en sivil israelsk buss i Gush Katif på Gaza-stripen. Det ble ikke meldt om skader i disse angrepene, som kom etter at israelske og palestinske sikkerhetsfolk hadde blitt enige om israelsk tilbaketrekning av palestinske områder. En palestinsk terrorist ble drept på Gaza-stripen mandag. Det meldes ellers om en rekke militære sammenstøt på Vestbredden. IDF fortsetter å gå inn i palestinske landsbyer for å arrestere terrorister og avsløre våpenproduksjon og - lagre. - Palestinerne gjør ikke en skikkelig innsats for å få ro i gatene, og de forbereder fortsatt nye angrep, sier forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Tidlig mandag kveld skjøt palestinske styrker to Kassam-raketter mot sørlige deler av Ashkelon, like nord for Gaza-stripen. Terrorister åpnet også ild mot en sivil israelsk buss i Gush Katif på Gaza-stripen. Det ble ikke meldt om skader i disse angrepene, som kom etter at israelske og palestinske sikkerhetsfolk hadde blitt enige om israelsk tilbaketrekning av palestinske områder. En palestinsk terrorist ble drept på Gaza-stripen mandag. Det meldes ellers om en rekke militære sammenstøt på Vestbredden. IDF fortsetter å gå inn i palestinske landsbyer for å arrestere terrorister og avsløre våpenproduksjon og – lagre.
  – Palestinerne gjør ikke en skikkelig innsats for å få ro i gatene, og de forbereder fortsatt nye angrep, sier forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFlyktningeleirene
  Neste artikkelKan bane vei for våpenhvilesamtaler
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise