7 soldater skadet av granater og raketter

  Geriljasoldater fra Hizbollah og palestinske terrorgrupper gjennomførte søndag det kraftigste og mest omfattende bombardement mot Israel, etter tilbaketrekningen fra Sør-Libanon for to år siden. Bombardementet ble dekket direkte på libanesisk TV, noe som tyder på at redaksjonen var varslet i forkant av den planlagte aksjonen.

  Geriljasoldater fra Hizbollah og palestinske terrorgrupper gjennomførte søndag det kraftigste og mest omfattende bombardement mot Israel, etter tilbaketrekningen fra Sør-Libanon for to år siden. Bombardementet ble dekket direkte på libanesisk TV, noe som tyder på at redaksjonen var varslet i forkant av den planlagte aksjonen.

  Forrige artikkelMyter for fakta
  Neste artikkelBin Laden-terrorister i Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.