Minst ti døde israelere

  En israelsk passasjerbuss ble sprengt i luften av en palestinsk terrorist, like utenfor Haifa onsdag morgen. Eksplosjonen skjedde på morgenbussen fra Jerusalem til Haifa. – Det er en katastrofe. Det er splinter og vrakrester over alt, sier et øyenvitne til eksplosjonen i tidlige meldinger onsdag morgen. Selvmordsangrepet er det første siden Israels “Operasjon Beskyttelsesmur” startet […]

  En israelsk passasjerbuss ble sprengt i luften av en palestinsk terrorist, like utenfor Haifa onsdag morgen. Eksplosjonen skjedde på morgenbussen fra Jerusalem til Haifa.
  – Det er en katastrofe. Det er splinter og vrakrester over alt, sier et øyenvitne til eksplosjonen i tidlige meldinger onsdag morgen.
  Selvmordsangrepet er det første siden Israels “Operasjon Beskyttelsesmur” startet på Vestbredden.
  Gå til jpost.com for oppdaterte meldinger utover dagen onsdag.
  (10.04)

  Andre nyheter onsdag 10. april
  – Fire raketter slo onsdag morgen ned i Kiryat Shemona nord i Israel, men det er ikke meldt om skadde. Hizbollah prøver å utvide krigen i Midtøsten, med stadige rakettangrep inn i Nord-Israel.
  – Sharon mener et møte mellom USAs utenriksminister Colin Powell og palestinernes leder Yassir Arafat vil være en “tragisk feil”. Men Powell antyder at et slikt møte kommer til å skje.

  Forrige artikkelSvensk opprop mot media
  Neste artikkelIsrael kjemper for livet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -