Ville oppvigle israelske arabere mot Israel

  IDF offentliggjorde søndag et brev som er konfiskert i Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah. I brevet blir det foreslått en tiltaksplan for de palestinske myndigheter, med det mål å engasjere de israelske araberne i kampen mot Israel. Brevet er datert 30. september 2001, på ettårsdagen for den pågående intifadaen. I følge en medierådgiver i forsvarsdepartementet, nådde brevet ledere i det israelsk-arabiske samfunnet. Palestinske kilder avviser brevet som falskt. Arafat har også tidligere prøvd å påvirke de israelske araberne, mens de israelske araberne på sin side har vært forsiktige med å blande sine egne problemer med palestinerne som har levd under selvstyre.

  IDF offentliggjorde søndag et brev som er konfiskert i Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah. I brevet blir det foreslått en tiltaksplan for de palestinske myndigheter, med det mål å engasjere de israelske araberne i kampen mot Israel. Brevet er datert 30. september 2001, på ettårsdagen for den pågående intifadaen. I følge en medierådgiver i forsvarsdepartementet, nådde brevet ledere i det israelsk-arabiske samfunnet. Palestinske kilder avviser brevet som falskt. Arafat har også tidligere prøvd å påvirke de israelske araberne, mens de israelske araberne på sin side har vært forsiktige med å blande sine egne problemer med palestinerne som har levd under selvstyre.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHva står MIFF for?
  Neste artikkelArafat ingen fredspartner
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise