IDF “på vei ut”, utenom Ramallah og Betlehem

  Israel vil ikke fortsette å bli "terrorbyene", sier Sharon til CNN, og opplyser at tilbaketrekningen fra Jenin vil skje i løpet av "et par dager" og fra Nablus "om ikke mer enn én uke". Israel vil ikke forlate Betlehem før terroristene som holder til i Fødselskirken, enten overgir seg eller blir utvist fra landet for godt. Beleiringen av Ramallah vil fortsette inntil de palestinske selvstyremyndigheters finansråd, Fuad Shubaki, som var involvert i Karine A-affæren, og morderne til turistminister Rehavam Ze'evi blir overgitt til Israel.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Israel vil ikke fortsette å bli "terrorbyene", sier Sharon til CNN, og opplyser at tilbaketrekningen fra Jenin vil skje i løpet av "et par dager" og fra Nablus "om ikke mer enn én uke". Israel vil ikke forlate Betlehem før terroristene som holder til i Fødselskirken, enten overgir seg eller blir utvist fra landet for godt. Beleiringen av Ramallah vil fortsette inntil de palestinske selvstyremyndigheters finansråd, Fuad Shubaki, som var involvert i Karine A-affæren, og morderne til turistminister Rehavam Ze’evi blir overgitt til Israel.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelArafat ingen fredspartner
  Neste artikkel“Avskaff UNRWA”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise