“Vi minela over 50 hus rundt omkring i leiren”

  - Vi valgte ut eldre og tomme hus, og husene til menn som var ettersøkt av Israel, fordi vi visste at soldatene ville gå inn i disse, sier en palestinsk terrorist til den egyptiske avisen "Al-Ahrma Weekly". - Vi fylte vannrør med eksplosiver og spiker. Etterpå plasserte vi dem med omkring fire meters mellomrom, rundt forbi i huset. Eksplosiver ble også gjemt i bilene til ettersøkte palestinere. Alle i leiren, også barn, visste hvor disse minene var lagt. I følge den palestinske terroristen ble utløsningsmekanismen til en tredel av bombene fjernet av israelske soldater i samarbeid med palestinske medløpere. - Hadde det ikke vært for spionene, ville ikke soldatene hatt noen mulighet for å komme inn i flyktningeleiren, sier "ingeniøren" fra flyktningeleiren i Jenin, en av de overlevende fra byen som den egyptiske avisen betegner som "Bombemennenes by".

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  – Vi valgte ut eldre og tomme hus, og husene til menn som var ettersøkt av Israel, fordi vi visste at soldatene ville gå inn i disse, sier en palestinsk terrorist til den egyptiske avisen "Al-Ahrma Weekly". – Vi fylte vannrør med eksplosiver og spiker. Etterpå plasserte vi dem med omkring fire meters mellomrom, rundt forbi i huset. Eksplosiver ble også gjemt i bilene til ettersøkte palestinere. Alle i leiren, også barn, visste hvor disse minene var lagt. I følge den palestinske terroristen ble utløsningsmekanismen til en tredel av bombene fjernet av israelske soldater i samarbeid med palestinske medløpere. – Hadde det ikke vært for spionene, ville ikke soldatene hatt noen mulighet for å komme inn i flyktningeleiren, sier "ingeniøren" fra flyktningeleiren i Jenin, en av de overlevende fra byen som den egyptiske avisen betegner som "Bombemennenes by".

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLuftfoto over Jenin
  Neste artikkelBritenes terrorkamp i Jenin
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise