Inn i Nablus for å slå ned terror

  Israelske styrker invaderte i morges Nablus på Vestbredden, melder NTB. En politimann ble drept i kampene som oppsto. Den israelske hæren sa at den hadde gått inn i byen for å hindre "terrorangrep og ødelegge terroristenes infrastruktur". I en erklæring heter det at styrkene vil trekke seg ut av byen når operasjonen er avsluttet.

  Israelske styrker invaderte i morges Nablus på Vestbredden, melder NTB. En politimann ble drept i kampene som oppsto. Den israelske hæren sa at den hadde gått inn i byen for å hindre "terrorangrep og ødelegge terroristenes infrastruktur". I en erklæring heter det at styrkene vil trekke seg ut av byen når operasjonen er avsluttet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPresenterer “den mest seriøse” fredsplan
  Neste artikkelRettelse til “Avskaff UNRWA”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise