Nekter å la seg overstyre av partiet

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statsminister Ariel Sharon sa mandag at han ikke har planer om å la regjeringens forhandlingsposisjon og politikk bli påvirket av resolusjonen som Likuds sentralkomité i helgen vedtok om nei til en palestinsk stat. – Jeg respekterer sentralkomitéen, men ansvaret for regjeringens beslutninger er det jeg som har, sa Sharon til Likud-politikere i Knesset. Sharon ba også om enhet i partiet, selv om han stadig angrep sin rival, Benjamin Netanyahu.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag