Varsler nyvalg

  Under stort internasjonalt press, gikk Yassir Arafat onsdag på talerstolen i palestinernes lovgivende forsamling, og tok til orde for reformer i PA og forberedelser til nyvalg. Yassir Arafat sa også at han var motstander på sivile israelere. - Arafats tale er først og fremst for å styrke sin egen posisjon, og det er uklart om hans snakk om reformer er oppriktig ment, skriver den israelske Midtøsten-analytikeren Zvi Bar'el. Arafat vet at ved et eventuelt nyvalg, vil han få solid støtte i den palestinske befolkning. - Arafat ville helt sikkert ikke ha nevnt valg hvis han hadde noe tvil om resultatet, skriver Bar'el. Les mer i Ha'aretz

  Under stort internasjonalt press, gikk Yassir Arafat onsdag på talerstolen i palestinernes lovgivende forsamling, og tok til orde for reformer i PA og forberedelser til nyvalg. Yassir Arafat sa også at han var motstander på sivile israelere. – Arafats tale er først og fremst for å styrke sin egen posisjon, og det er uklart om hans snakk om reformer er oppriktig ment, skriver den israelske Midtøsten-analytikeren Zvi Bar’el. Arafat vet at ved et eventuelt nyvalg, vil han få solid støtte i den palestinske befolkning. – Arafat ville helt sikkert ikke ha nevnt valg hvis han hadde noe tvil om resultatet, skriver Bar’el. Les mer i Ha’aretz  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise