Har aldri respektert Yassir Arafat

  - Arafat har skadet sitt folk, og gitt dem fattigdom, isolasjon og gjort dem frustrerte, sa USAs president George W. Bush tirsdag. - Arafat hadde sjanse til å vise lederskap. Han hadde sjanse til å få en fredsavatale med min forgjenger [president Bill Clinton]. Han hadde sjanse på sjanse, sa Bush. Les mer i Ha'aretz

  – Arafat har skadet sitt folk, og gitt dem fattigdom, isolasjon og gjort dem frustrerte, sa USAs president George W. Bush tirsdag. – Arafat hadde sjanse til å vise lederskap. Han hadde sjanse til å få en fredsavatale med min forgjenger [president Bill Clinton]. Han hadde sjanse på sjanse, sa Bush. Les mer i Ha’aretz

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise