IDF bør stå i PA-områder

  Sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet, Avi Dichter, advarte søndag om at selvmordsangrep vil fortsette hvis ikke IDF blir stående i palestinsk-kontrollerte områder mens buffersonen langs "den grønne linje" blir bygd. IDF kommer imidlertid ikke til å endre strategi, og vil fortsette å gjøre raske sveip inn i de palestinske byene og landsbyene, uten å bli værende lenge om gangen. I løpet av de siste ukene har Israel avverget rundt 40 angrep. Avi Dichter mener Arafats omtalte reformer kun er et skuespill, og påpeker at PA ikke har grepet inn mot noen terrororganisasjoner eller prøvd å stanse terrorisme.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet, Avi Dichter, advarte søndag om at selvmordsangrep vil fortsette hvis ikke IDF blir stående i palestinsk-kontrollerte områder mens buffersonen langs "den grønne linje" blir bygd. IDF kommer imidlertid ikke til å endre strategi, og vil fortsette å gjøre raske sveip inn i de palestinske byene og landsbyene, uten å bli værende lenge om gangen. I løpet av de siste ukene har Israel avverget rundt 40 angrep. Avi Dichter mener Arafats omtalte reformer kun er et skuespill, og påpeker at PA ikke har grepet inn mot noen terrororganisasjoner eller prøvd å stanse terrorisme.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAvslutt Arafats okkupasjon
  Neste artikkelNy jødisk bydel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise