Truer Israel med kjemiske våpen

  Den israelske TV-stasjonen "Kanal 2" meldte søndag kveld at den palestinske terrororganisasjonen Hamas vil ta i bruk kjemiske våpen i kampen mot Israel. Informasjonen går frem av et Hamas-dokument, og det militærtaktiske siktemålet for terrororganisasjonen er å gjøre ytterligere skade på dem som overlever eksplosjonen av den konvensjonelle bomen. Hamas håper at disse skal død når også dødelige kjemikalier blir spredt i området hvor selvmordsterroristen utløste sin bombe. –Men vi arbeider nå med å skaffe oss mer avanserte kjemiske stoffer. Når og hvis det lykkes, vil vi med Allahs hjelp åpne en ny dør i utviklingen av vår selvmordstaktikk, skriver de ikke navngitte forfatterne av notatet. I natt hadde Hamas ikke bekreftet eller avkreftet at notatet er ekte, skriver NTB.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den israelske TV-stasjonen "Kanal 2" meldte søndag kveld at den palestinske terrororganisasjonen Hamas vil ta i bruk kjemiske våpen i kampen mot Israel. Informasjonen går frem av et Hamas-dokument, og det militærtaktiske siktemålet for terrororganisasjonen er å gjøre ytterligere skade på dem som overlever eksplosjonen av den konvensjonelle bomen. Hamas håper at disse skal død når også dødelige kjemikalier blir spredt i området hvor selvmordsterroristen utløste sin bombe. –Men vi arbeider nå med å skaffe oss mer avanserte kjemiske stoffer. Når og hvis det lykkes, vil vi med Allahs hjelp åpne en ny dør i utviklingen av vår selvmordstaktikk, skriver de ikke navngitte forfatterne av notatet. I natt hadde Hamas ikke bekreftet eller avkreftet at notatet er ekte, skriver NTB.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHva gir jødene rett til egen stat?
  Neste artikkelIsraelernes syn på en palestinsk stat
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise