Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil kontrollere «så lenge terroren varer»

Israelske styrker gikk i natt inn i de palestinsk-kontrollerte byene Jenin, Kalkilya og Nablus på Vestbredden. En rekke blodige terrorangrep mot Israel har kommet fra disse byene. For første gang nevner ikke den israelske regjering at innrykningen vil være kortvarig. Den israelske nettavisen Ha’aretz skriver at Israel vil ta nye palestinsk-kontrollerte områder for hver eneste ny selvmordsbombe.
Israels militære offensiv på Vestbredden er en reaksjon på tirsdagens terrorangrep i Jerusalem, hvor dødstallene nå er kommet opp i 19. Det er meldt om 70 skadde.
Tirsdag kveld gikk det israelske sikkerhetskabinettet i møte, som varte til over midnatt. Statsministerens kontor sendte i ettertid ut denne meldingen:
«Israel vil svare på hvert terrorangrep med å ta områder fra den palestinske selvstyremyndigheten. Vi vil bli stående i disse områdene så lenge terroren fortsetter.»

Utsetter tale
President Bushs tale om en fremtidig palestinsk stat er blitt utsatt til torsdag eller fredag, etter selvmordsbomben i Jerusalem. Det er ventet at utenriksminister Colin Powell vil komme til Israel allerede i neste uke, for å bane vei for en regional fredskonferanse som USA håper å arrangere allerede i sommer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart