Israel må hindre at naboland får atomvåpen

  Onsdag talte Mossad-sjefen Ephraim Halevy på et NATO-møte i Brussel. Han advarte om at radikal islamsk terrorisme generelt, og selvmordsbomber spesielt, utgjør en "formidabel trussel" mot NATOs medlemsland. Halevy påpekte også at den muslimske befolkningen vokser raskt i medlemslandene, og at islams innflytelse er på fremmarsj.

  Onsdag talte Mossad-sjefen Ephraim Halevy på et NATO-møte i Brussel. Han advarte om at radikal islamsk terrorisme generelt, og selvmordsbomber spesielt, utgjør en “formidabel trussel” mot NATOs medlemsland. Halevy påpekte også at den muslimske befolkningen vokser raskt i medlemslandene, og at islams innflytelse er på fremmarsj.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKontrollerer nesten alle byer på Vestbredden
  Neste artikkelKommentarer til selvmordsbombe
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise