Også søndag som fridag

  Det går mot at også søndag blir offentlig fridag i Israel, i tillegg til lørdag (sabbaten). Lovforslaget som innbærer dette ble anbefalt av Knesset i første runde i går kveld. Hvis endringen blir endelig avgjort vil man i Israel ha de samme fridagene som vestlig næringsliv, og i tillegg blir det mindre press til å bruke sabbaten (starter fredag kveld) som en dag hvor man fester og går på byen.

  Det går mot at også søndag blir offentlig fridag i Israel, i tillegg til lørdag (sabbaten). Lovforslaget som innbærer dette ble anbefalt av Knesset i første runde i går kveld. Hvis endringen blir endelig avgjort vil man i Israel ha de samme fridagene som vestlig næringsliv, og i tillegg blir det mindre press til å bruke sabbaten (starter fredag kveld) som en dag hvor man fester og går på byen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIngen reelle reformer
  Neste artikkel“Forbudt å selge statsjord til arabere”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise