Israelsk offiser drept i bakholdsangrep

  Kaptein Hagai Haim Lev (24), nestkommanderende i en rekognoseringsenhet i Givati Brigaden i den israelske hæren ble skutt og drept i Gaza i går. Enheten var på oppdrag i jakten på tunneller som brukes til å smugle våpen fra Egypt til Gaza. Palestinerne brukte en bygning som skjulested for angrepet. Al-Aksa martyrenes brigade har påtatt seg ansvaret for angrepet. Den drepte kapteinen omtales som en profesjonell med mange vanskelige oppdrag bak seg. Hæren fant i går nok en smuglertunnel like i nærheten av der bakholdsangrepet fant sted - etter at 15 tunneller har blitt avslørt de senere månedene.

  Kaptein Hagai Haim Lev (24), nestkommanderende i en rekognoseringsenhet i Givati Brigaden i den israelske hæren ble skutt og drept i Gaza i går. Enheten var på oppdrag i jakten på tunneller som brukes til å smugle våpen fra Egypt til Gaza. Palestinerne brukte en bygning som skjulested for angrepet. Al-Aksa martyrenes brigade har påtatt seg ansvaret for angrepet. Den drepte kapteinen omtales som en profesjonell med mange vanskelige oppdrag bak seg. Hæren fant i går nok en smuglertunnel like i nærheten av der bakholdsangrepet fant sted – etter at 15 tunneller har blitt avslørt de senere månedene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel“Forbudt å selge statsjord til arabere”
  Neste artikkel“Husarrest”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise