Israel stenger ambassaden

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Den israelske utenriksdepartementet opplyste mandag at det vil stenge landets ambassade i Hviterussland. Meldingen kommer bare en uke etter at det jødiske samfunnet i Hviterussland anklaget regjeringen for ikke å gjøre tilstrekkelige tiltak mot antisemittismen i landet. En israelsk tjenestemann benekter at stengningen er et politisk grep fra den israelske regjeringen, og begrunner dette i økonomiske innstramninger i departementet. 60 jødiske graver skal ha blitt skjendet den siste måneden, på to forskjellige kirkegårder i Hviterusslands hovedstad.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag