Vedtatt i regjeringen

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Etter et tolvtimers regjeringsmøte gikk finansbudsjettet for neste år gjennom i den israelske regjeringen tirsdag, på

  tross av at representanter fra Arbeiderpartiet og Shas gikk imot budsjettet. Resultatet blir omtalt som en stor politisk seier for statsminister Ariel Sharon og finansminister Silvan Shalom. Ha’aretz melder i dag at den dype politiske uenigheten som nå har oppstått kan føre frem til nyvalg på et tidligere tidspunkt. Alle de sju Arbeiderparti-representantene og de fem Shas-representantene stemte mot budsjettet, noe som gav et svært begrenset ja-flertall med 14 mot 12 stemmer.

  Arbeiderpartiets leder, forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer, truer med å trekke partiet ut av regjeringen. Det er ventet en enda sterkere dragkamp om budsjettet når dette skal behandles i Knesset. Sharon forventer at alle ministre da vil stemme til fordel for gårsdagens vedtatte finansbudsjett.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag