Væpnet konflikt med Israel var en stor feil

  - Det palestinske folk gjorde en stor feil da de brukte våpen under intifadaen, sier ordfører i Betlehem, Hanna Nasser til Jerusalem Post. Kommentaren kom kort tid etter at flere dusin politimenn fra de palestinske selvstyremyndighetene var utplassert i byen som del av "Gaza og Betlehem først"-sikkerhetsplanen. - Vi har 80 prosent arbeidsledighet i Betlehem-området, og økonomisk sett er byen lammet, sier ordføreren. - Vi har betalt en veldig høy pris, og folk har mistet alle sparepengene sine, konstanterer Nasser. Bare de siste ukene skal det ha flyktet rundt 1.000 palestinere fra Betlehem-området på grunn av den økonomiske nøden påført ved intifadaen. De som har flyktet er i hovedsak kristne.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  – Det palestinske folk gjorde en stor feil da de brukte våpen under intifadaen, sier ordfører i Betlehem, Hanna Nasser til Jerusalem Post. Kommentaren kom kort tid etter at flere dusin politimenn fra de palestinske selvstyremyndighetene var utplassert i byen som del av "Gaza og Betlehem først"-sikkerhetsplanen. – Vi har 80 prosent arbeidsledighet i Betlehem-området, og økonomisk sett er byen lammet, sier ordføreren. – Vi har betalt en veldig høy pris, og folk har mistet alle sparepengene sine, konstanterer Nasser. Bare de siste ukene skal det ha flyktet rundt 1.000 palestinere fra Betlehem-området på grunn av den økonomiske nøden påført ved intifadaen. De som har flyktet er i hovedsak kristne.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAvviser tilbaketrekningen
  Neste artikkelTalmud
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise