Nødlandet etter bombetrussel

  Et fly på vei fra Nederland til Tel Aviv i Israel nødlandet i dag i Romania etter å ha mottatt en bombetrussel, men det ble ikke funnet eksplosiver om bord. Flyet var fullt av passasjerer som var på vei til Israel i forbindelse med den jødiske fastehøytiden Jom Kippur, skriver NTB. Alarmen gikk etter at […]

  Et fly på vei fra Nederland til Tel Aviv i Israel nødlandet i dag i Romania etter å ha mottatt en bombetrussel, men det ble ikke funnet eksplosiver om bord. Flyet var fullt av passasjerer som var på vei til Israel i forbindelse med den jødiske fastehøytiden Jom Kippur, skriver NTB. Alarmen gikk etter at det ble funnet en lapp på et toalett der det ble advart om at det fantes en bombe om bord i det nederlandske flyet.

  Forrige artikkelDe store høytidene
  Neste artikkelFor Pakistan er atomvåpen “vanlig våpen”
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.