Fatah lover hevn

  En palestinsk Fatah-aktivist ble søndag kveld drept da telefonautomaten han brukte eksploderte, skriver NTB. Eksplosjonen skjedde i Beit Jallah, nær Betlehem. Den palestinske selvstyremyndigheten anklager Israel for drapet på Mohammed Abiat. Palestinske kilder sier til Ha'aretz at mannen ikke var Israels egentlige mål, men at bomben skulle drepe Mohammeds eldre bror, Nasser, som for tiden er sjef for Tanzims militære ving i Betlehem-området. IDF har avslått å kommentere eksplosjonen.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  En palestinsk Fatah-aktivist ble søndag kveld drept da telefonautomaten han brukte eksploderte, skriver NTB. Eksplosjonen skjedde i Beit Jallah, nær Betlehem. Den palestinske selvstyremyndigheten anklager Israel for drapet på Mohammed Abiat. Palestinske kilder sier til Ha’aretz at mannen ikke var Israels egentlige mål, men at bomben skulle drepe Mohammeds eldre bror, Nasser, som for tiden er sjef for Tanzims militære ving i Betlehem-området. IDF har avslått å kommentere eksplosjonen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelUtbuling i muren
  Neste artikkelPorten til Midtøsten i VG
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise