Infiltrasjon i bosetning avverget

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israelske soldater drepte søndag to væpnede palestinere i nærheten av grensen til Egypt, ifølge den israelske hæren. – To væpnede palestinske terrorister som forsøkte å trenge inn i byen Yevul traff i stedet på israelske soldater. I skuddvekslingen som fulgte ble de to drept, heter det i en uttalelse fra IDF. Palestinerne skal tilsynelatende ha tatt seg over grensen fra Egypt inn i Israel. To israelske soldater ble skadd i sammenstøtet, ingen av dem alvorlig. To palestinere ble ifølge øyenvitner og helsepersonell drept da israelske stridsvogner tidligere søndag morges angrep byen Rafah sør på Gaza-stripen, skriver NTB. En av de drepte var en fire år gammel gutt. Israelske militære kilder bekreftet at en større militær aksjon var i gang i Rafah for å ødelegge tunneler som blir brukt av palestinere til å smugle våpen fra Egypt inn i Israel. To hus ble ødelagt i aksjonen.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelUtbuling i muren
  Neste artikkelPorten til Midtøsten i VG
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.