Forventer at Israel svarer mot Irak

  - Dersom Irak skulle angripe Israel i morgen forventer jeg at det ville blitt et passende svar fra statsministeren. Han har et ønske om å forsvare seg selv, sa Bush på en felles pressekonferanse med statsminister Ariel Sharon i Det hvite hus onsdag kveld. En talsmann for det amerikanske rådet for nasjonal sikkerhet påpekte imidlertid i ettertid at det vil være en helt annen situasjon dersom USA angriper Irak. Da ønsker den amerikanske administrasjonen at Israel viser stor grad av tilbakeholdenhet, for at ikke deres arabiske allierte skal bli provoserte.

  – Dersom Irak skulle angripe Israel i morgen forventer jeg at det ville blitt et passende svar fra statsministeren. Han har et ønske om å forsvare seg selv, sa Bush på en felles pressekonferanse med statsminister Ariel Sharon i Det hvite hus onsdag kveld. En talsmann for det amerikanske rådet for nasjonal sikkerhet påpekte imidlertid i ettertid at det vil være en helt annen situasjon dersom USA angriper Irak. Da ønsker den amerikanske administrasjonen at Israel viser stor grad av tilbakeholdenhet, for at ikke deres arabiske allierte skal bli provoserte.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelArrow klar
  Neste artikkelAriel Sharon og massakrene i Sabra og Shatilla
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise