Samtaler med National Union

  Søndag innleder statsminister Ariel Sharon samtaler med det høyreorienterte partiet National Union-Yisrael Beiteinu. Ha'aretz melder dette fredag, på tross av at partileder Avigdor Lieberman har sagt at partiet ikke vil gå inn i en ny regjering. Torsdag kveld ble tidligere forsvarssjef Shaul Mofaz tilbudt forsvarsministerposten. Mofaz har bedt om noen dagers betenkningstid, men kilder som står ham nær bekrefter at han i prinsippet har takket ja allerede. Sharon får kritikk fra sin egen partikollega i Knesset, Yuval Stenitiz, som mener det er uheldig å oppnevne til forsvarsminister en som bare for fire måneder siden var forsvarssjef. Dermed vil det fortsatt kunne være uheldige lojalitetsbånd, påpeker Stenitiz.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Søndag innleder statsminister Ariel Sharon samtaler med det høyreorienterte partiet National Union-Yisrael Beiteinu. Ha’aretz melder dette fredag, på tross av at partileder Avigdor Lieberman har sagt at partiet ikke vil gå inn i en ny regjering. Torsdag kveld ble tidligere forsvarssjef Shaul Mofaz tilbudt forsvarsministerposten. Mofaz har bedt om noen dagers betenkningstid, men kilder som står ham nær bekrefter at han i prinsippet har takket ja allerede. Sharon får kritikk fra sin egen partikollega i Knesset, Yuval Stenitiz, som mener det er uheldig å oppnevne til forsvarsminister en som bare for fire måneder siden var forsvarssjef. Dermed vil det fortsatt kunne være uheldige lojalitetsbånd, påpeker Stenitiz.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelOm FN-resolusjoner
  Neste artikkelDen internasjonale krigsforbryterdomstolen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise