To israelere drept av Islamsk hellig krig

  I kjøpesenteret Arim i Kfar Saba sprengte en militant muslimsk palestiner sine selvmordseksplosiver mandag ettermiddag. Det rapporteres foreløpig om to drepte israelere og 32 skadde. For én av de skadde er situasjonen svært alvorlig. En av de drepte skal være en sikkerhetsvakt som prøvde å stanse terroristen før han fikk sprengt bomben sin. Islamsk hellig krig har tatt på seg ansvaret for angrepet. Eksplosjonen fant sted i en butikk med elektronisk utstyr.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  I kjøpesenteret Arim i Kfar Saba sprengte en militant muslimsk palestiner sine selvmordseksplosiver mandag ettermiddag. Det rapporteres foreløpig om to drepte israelere og 32 skadde. For én av de skadde er situasjonen svært alvorlig. En av de drepte skal være en sikkerhetsvakt som prøvde å stanse terroristen før han fikk sprengt bomben sin.
  Islamsk hellig krig har tatt på seg ansvaret for angrepet.
  Eksplosjonen fant sted i en butikk med elektronisk utstyr.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHuman Rights Watch:
  Neste artikkelSharons regjering overlevde
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise