Vil straffe firma som boikotter Israel

  Bush-administrasjonen vil skjerpe straffen for amerikanske selskap og individer som boikotter Israel etter press fra arabiske stater, sier en høyststående statstjenestemann til Jerusalem Post. 18 land fra Den arabiske liga hadde i forrige uke møte i Damaskus hvor en strenger handelsboikott med Israel ble drøftet. Egypt, Jordan og Mauritania, som har diplomatiske forbindelser med Israel, deltok ikke. Hvis et amerikansk firma handler med et land som setter som betingelse at firmaet ikke skal handle med Israel, bryter firmaet USAs anti-boikott lov.

  Bush-administrasjonen vil skjerpe straffen for amerikanske selskap og individer som boikotter Israel etter press fra arabiske stater, sier en høyststående statstjenestemann til Jerusalem Post. 18 land fra Den arabiske liga hadde i forrige uke møte i Damaskus hvor en strenger handelsboikott med Israel ble drøftet. Egypt, Jordan og Mauritania, som har diplomatiske forbindelser med Israel, deltok ikke. Hvis et amerikansk firma handler med et land som setter som betingelse at firmaet ikke skal handle med Israel, bryter firmaet USAs anti-boikott lov.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelTo israelere drept på Gaza-stripen
  Neste artikkelIrak etter Saddam
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise