Drept nær Nablus

  I en rutinekontroll oppdaget israelske sikkerhetsstyrker torsdag en selvmordsbomber på vei til å gjennomføre sitt dødbringende angrep. Terroristen med eksplosiver på kroppen ble skutt og drept av israelerne før han kom nær nok til å true soldatenes liv med bomben. En annen terrorist ble drept og en tredje ble skadet i eksplosjonen som fulgte.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  I en rutinekontroll oppdaget israelske sikkerhetsstyrker torsdag en selvmordsbomber på vei til å gjennomføre sitt dødbringende angrep. Terroristen med eksplosiver på kroppen ble skutt og drept av israelerne før han kom nær nok til å true soldatenes liv med bomben. En annen terrorist ble drept og en tredje ble skadet i eksplosjonen som fulgte.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIrak etter Saddam
  Neste artikkelHebraisk for araberne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise