Netanyahu går sterkt frem

  En fersk meningsmåling viser at Benjamin Netanyahu har fått sterkt økende oppslutning i Likud den siste månden. Netanyahu har nå støtte fra 40,9 prosent av de 305.000 stemmeberettigede i Likud, mot Sharons 40,5. Netanyahu går frem med 11 prosentpoeng i forhold til forrige ukes måling. På spørsmål om hvem man tror vil være best for den israelske økonomien de neste fire årene, svarer 56 prosent Netanyahu og 18 prosent Sharon. Netanyahu og Sharon har ennå ikke blitt enige om når primærvalget i Likud skal gjennomføres. En hard valgkamp er allerede godt i gang mellom den israelske statsministeren og utenriksministeren.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  En fersk meningsmåling viser at Benjamin Netanyahu har fått sterkt økende oppslutning i Likud den siste månden. Netanyahu har nå støtte fra 40,9 prosent av de 305.000 stemmeberettigede i Likud, mot Sharons 40,5. Netanyahu går frem med 11 prosentpoeng i forhold til forrige ukes måling. På spørsmål om hvem man tror vil være best for den israelske økonomien de neste fire årene, svarer 56 prosent Netanyahu og 18 prosent Sharon. Netanyahu og Sharon har ennå ikke blitt enige om når primærvalget i Likud skal gjennomføres. En hard valgkamp er allerede godt i gang mellom den israelske statsministeren og utenriksministeren.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIrak etter Saddam
  Neste artikkelHebraisk for araberne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise