Utviser Arafat dersom han blir statsminister

  Israels utenriksminister Benjamin Netanyahu sa tirsdag at dersom han blir valgt til statsminister, så vil han landsforvise palestinernes leder Yasser Arafat. Netanyahu kalte også Arafat "lederen for morderne" som sto bak angrepet på et kibbutz søndag hvor fem israelere ble drept. Den israelske utenriksministeren har også tidligere tatt til orde for å landsforvise Arafat, men har tonet ned synspunktet etter at han fikk posten i statsminister Ariel Sharons regjering forrige uke, skriver NTB. Sharon avviste tirsdag at Arafat bør utvises, og la til at Israel trenger et ansvarlig lederskap som prioriterer nasjonens interesser framfor egeninteresser.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Israels utenriksminister Benjamin Netanyahu sa tirsdag at dersom han blir valgt til statsminister, så vil han landsforvise palestinernes leder Yasser Arafat. Netanyahu kalte også Arafat “lederen for morderne” som sto bak angrepet på et kibbutz søndag hvor fem israelere ble drept. Den israelske utenriksministeren har også tidligere tatt til orde for å landsforvise Arafat, men har tonet ned synspunktet etter at han fikk posten i statsminister Ariel Sharons regjering forrige uke, skriver NTB. Sharon avviste tirsdag at Arafat bør utvises, og la til at Israel trenger et ansvarlig lederskap som prioriterer nasjonens interesser framfor egeninteresser.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelOmfattende aksjoner i Nablus
  Neste artikkelPLO: Ikke oppgi “retten til å vende tilbake”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise